meer ‘alles’
plussage
15-04-08   door Ruben   3 reacties   stuur door
Plussage is het nieuwe bedrijf van Christer Guldemond. Hij vroeg me iets te maken. Een beeldmerk, huisstijl, visitekaartje, in ieder geval iets te dat bij hem en zijn werk past. Aanknopingspunt was de beeldende naam 'plussage', dat 1001 betekenissen heeft. Dat resulteerde in dit logobeeld. De letters zijn handgetekend.Christer vroeg me er nog meer beelden bijmaakte, om de vele aspecten van zijn werk te belichten. Plussage is een bedrijf dat projecten oppakt, meehelpt en aanstuurt. Veel verschillende soorten opdrachten dus. Met deze 4 beelden krijgt elke opdrachtgever of relatie een kaartje dat bij hem, en bij het specifieke 'plussage-aspect' past.


de 4 visitekaartjes (klik voor groter)

De illustraties zijn zo fijn en grafisch geworden, dat ik meteen aan boekdruk (hoogdruk) dacht als methode om de visitekaartjes te maken. Een mooie, diepe druk in zacht opdikkend papier. Er is speciaal een cliché gemaakt voor de 4 kaartjes. De kaartjes hebben mede hierdoor een chique en verrassende uitstraling.


detail waarbij de hoogdruk goed te zien is


Het cliché
reacties op 'plussage'

RoseErg creatief! De kaartjes maken een sjieke en speelse indruk tegelijkertijd.15-04-2008
LunaPrachtig!!22-04-2008
IlonkaPrachtige kaartjes, zou graag willen weten waar je deze kaartjes hebt laten drukken? Zou het erg op prijs stellen als je mij deze info kan leveren,
Groet en alvast bedankt Ilonka
18-01-2011