meer ‘alles’
persfoto Op Sterk Water
04-03-10   door Martine   1 reacties   stuur door

Op Sterk Water is een collectief van cabaretiers, acteurs, muzikanten en taalkunstenaars dat per jaar ongeveer tweehonderd voorstellingen speelt in theaters, voor bedrijven, scholen en op de radio. Op aanwijzingen van het publiek ontstaan sketches, scènes en liedjes, elke uitvoering nieuw en origineel.

Na een gezellige brainstorm in café De Jaren, kwamen we tot een idee voor een persfoto. Het moest een gedeelte van de groep worden, samen met een redelijk bizar beest. Dat ze dan net, na een bloederig gevecht, gevangen hadden. En op het punt staan mee te nemen voor allerhande onethische experimenten. Of zoiets.

Hoe dan ook, er moest een hoop geregeld worden, locatie, spelers, kostuums die aan flarden mochten, fotograaf, grime, broodjes kaas en misschien wel het belangrijkste: EEN GROOT, OPGEZET BEEST.

Met veel dank aan Madeleine Wegkamp, een grootheid binnen de PR-, publiciteit- en zoals nu bleek ook productiewereld, kwam alles, incluis de gehuurde leeuw na wat Photoshopwerk, op zijn pootjes terecht. Zie hier de making of:

De foto is geschoten door de uiterst getalenteerde en vriendelijke
Merlijn Doomernik.

reacties op 'persfoto Op Sterk Water'

JiscaIk vind hem leuk!04-03-2010