meer ‘alles’
monica da silva trio
06-08-09   door Martine   1 reacties   stuur door

Theaterfestival de Parade slaat elk jaar haar tenten op in achtereenvolgens Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam. Met dit jaar 80 theater-, dans-, video-, en muziekvoorstellingen valt er op de Parade van alles te beleven.

Schrijver/cabaretier Arjen Lubach en zanger/cabaretier Tim Kamps vormen met zijn tweeën het Monica da Silva Trio.

Nadat Monica in 2009 wegens een gênant meningsverschil heeft besloten het trio te verlaten, zagen de twee overgebleven gitaristen geen reden om te stoppen. Of om de naam te veranderen. Of om de Parade af te zeggen.

Ze staken de liedjes in een nieuw jasje en waren de grote ontdekking tijdens het Moonlight River Song and Dance Festival. Deze zomer toert het trio door Nederland en probeert het verlies van Monica van zich af te spelen.Voor het Monica da Silvatrio maakte buro RuSt een logo, affiche en website. Aangezien Monica geen deel meer uitmaakt van het trio, maar wel pontificaal op de foto voor het affiche prijkt, hebben we haar op subtiele wijze weggeretoucheerd.Het bord op het affiche hebben we gefotografeerd bij een groot circus in Düsseldorf, waarna we de originele tekst hebben vervangen voor het logo van het trio.Het bord komt ook terug op de bijbehorende website, welke draait op het immer stabiele PivotX.reacties op 'monica da silva trio'

barbarahilarisch06-08-2009