meer ‘alles’
klapboekje jeugdcultuurfonds
27-03-09   door Ruben   2 reacties   stuur door

Het jeugdcultuurfonds vroeg ons iets te maken om het fonds te promoten. Voor mogelijke nieuwe gemeentes en provincies, maar ook voor andere geïnteresseerden bijv. op een beurs of in een mailing. Ik wilde graag iets maken wat je gaaf genoeg vindt om te houden.

Stagiair Kirsten Schuil en ik bedachten een idee om te laten zien wat een kind allemaal kan dankzij het jeugdcultuurfonds.

Download hier een flashplayer wanneer u hier geen filmpje ziet.

het klapboekje.

Voor het boekje heeft Anna model gestaan die we (leve twitter!) bereid hadden gevonden om lang stil te staan met een zware gitaar in haar handen. Fotografe Mercé Wouthuysen maakte de foto's. Met wat nabewerking paste het allemaal mooi.

 

kirsten schuil, mercé wouthuysen en anna
Mercé aan het werk met stagiaire Kirsten en model Anna. De saxofoon is jammer genoeg niet in het boekje gekomen. Lastige keuzes…


Anna kijkt trots naar zichzelf.

reacties op 'klapboekje jeugdcultuurfonds'

marinaHet is prachtig geworden. Anna heeft het met veel plezier gedaan, al vond ze vooral het poseren met de gitaar en de saxofoon (grrr!) erg zwaar.
Het kan niet anders of met deze folder stromen de subsidies binnen!

Groetjes, Marina (Anna's moeder)
29-03-2009
henrikeRuben, complimenten. Wat een geweldige brochure is het geworden. MOOI MOOI MOOI. Wat ben je toch geweldig in het bedenken van NIEUWNIEUWNIEUW! Het inspireert mateloos in ieder geval.
Fijne paas!
11-04-2009