meer ‘alles’
husselen!
26-03-08   door Ruben   2 reacties   stuur door
Als er iets ge- of verbouwd wordt zet het bouwbedrijf er meestal schotten voor. Die schotten zijn vaak voorzien van graffiti van het soort 'even een throw-up tijdens het langsfietsen' of nog erger 'ik heb bij een vrijgezellenfeest een cursus graffiti gedaan en deze winkel is van m'n neef dus ik mocht m'n gang gaan'.
Lopend in het park zag ik dat er ook ooit graffiti had gestaan op het hek aldaar. Ze hadden het geprobeerd weg te halen, maar dat was niet gelukt. Toen hebben ze de planken maar door elkaar gehusseld, met een verrassend resultaat.


Je kan nog wel zien dat het lelijke letters waren, maar het is nu een soort kunstwerkje geworden. Dat zouden ze op meer plakken moeten doen. Gewoon: husselen! Werkt ook beter dan weghalen of overschilderen, want niks is zo aanlokkelijk voor graffiti als een lege muur. Niet leeg maken dus, maar husselen!
Dat zou er dan zo uit gaan zien:

links origineel, rechts gehusseld (klik voor groter)


links origineel, rechts gehusseld (klik voor groter)

reacties op 'husselen!'

anoniemHet is idd dan nog beter dan weghalen, maar er hebben toch mensen hun best op gedaan, mischien ook wel niet maar aan wie is dat om er over te oordelen??
Een picasso wordt toch ook niet even door elkaar "gehusseld"??
31-05-2009
RuStHm, het is in ieder geval duidelijk dat er niet zoveel kunstzinnigheid, tijd, maar vooral ogiginaliteit zit in het werk wat ik hier gehusseld heb. Plus dat het publieke ruimte is dus misschien wel juist erg in het straatje van de streetart om dit zo te doen.01-06-2009