meer ‘alles’
help
01-01-00   door Ruben   0 reacties   stuur door

Deze website heeft geen klassieke navigatie in de vorm van een menu met onderdelen en sub-onderdelen. Navigeren gaat op een andere manier. Alle informatie over buro RuSt is verwerkt tot artikelen, zoals dit 'help' artikel.
Elk artikel heeft een aantal steekwoorden, zoals 'logo', 'animatie' of 'portfolio'. Deze steekwoorden vormen de navigatie van de website.

Bij binnenkomst op de website ziet u een voorvertoning van alle artikelen.
In het zoekvenstertje kunt u een woord intypen, er komt automagisch een uitklapventstertje met de steekwoorden die overeenkomen met de tot dan toe ingetype letters (zgn. 'suggest'), met daarachter een cijfer dat aanduidt hoeveel artikelen er zijn met dit steekwoord. Tegelijkertijd verdwijnen real time de artikelen die niet overeenkomen met de zoekopdracht.
Als er een steekwoord gekozen is, is dit ook meteen de url (bijvoorbeeld www.burorust.nl/logo). Dit kunt u ook direct intypen.

Na deze schift kunt u uit de voorvertoning een artikel kiezen om te bekijken.
Links van een artikel kunt u verder navigeren in de steekwoordgroep, of in alle artikelen, rechts staan de steekwoorden vermeld die bij het artikel horen, waarmee u ook weer verder kunt navigeren.

U kunt ook een reactie achterlaten op de website.

Dat zijn de hoofdlijnen van de website, veel plezier!

Ruben Steeman

reacties op 'help'

Er zijn nog geen reacties geplaatst.