meer ‘alles’
dutch bloggies 2008
01-03-08   door Ruben   2 reacties   stuur door
Hoera, hoera! buroRuSt.nl is twee keer genomineerd voor een Dutch Bloggie. De shortlist is zojuist bekend gemaakt, en buro RuSt is te vinden onder het kopje 'Beste Vormgeving' en 'Beste Toepassing van Beeld' (wil degene die die kopjes geschreven heeft s.v.p. even dit stukje lezen? ;-) )
Nou, de smoking kan naar de stomerij, 19 maart is de uitreiking in Den Haag.18 februari (het stuk hierboven was dus een update):
Hoera! Deze website is in 3 categorieën op de longlist geplaatst voor nominatie voor de Dutch Bloggies 2008. De Duchbloggies is al jaren hét weblogprijzenfestijn van Nederland. Eind deze maand zal bekend worden of dit ook daadwerkelijk een nominatie wordt. buroRuSt.nl is in de longlist geplaatst in de categorie 'beste vormgeving', 'beste toepassing van beeld', en 'zakelijk' (waarom daarbij geen 'beste' staat is mij onduidelijk).  Als er nieuws is leest u dit natuurlijk meteen weer hier! Een bijkomend voordeel voor u als lezer: dit betekent vast en zeker veel nieuwe stukjes op deze site de komende tijd.Overigens maakte ik in 2006 toevalligerwijs een uitnodiging voor de Dutch Bloggies. Een lekker fout plaatje, gephotoshopt en wel, om in de sferen van de weblogwereld te blijven.

ducht bloggies 2006 uitnodiging

reacties op 'dutch bloggies 2008'

b°bGEFELICITEERD!!!!19-03-2008
HeinrichInderdaad, de vormgeving is weinig interessant en niet praktisch.20-03-2008