meer ‘alles’
borden voor koppen
16-05-07   door Ruben   2 reacties   stuur door
Bij het bedenken van teksten voor uithangborden worden soms vreemde dubbelzinnige zinnen gefabriceerd. Het lijkt alsof iemand in een one-man-brainstorm een ultieme vondst heeft gedaan, maar daarna vergeten is om het even aan iemand anders te laten zien alvorens het te laten uitvoeren. Misschien heeft de uitvoerder (producent) van de bordenfabriek wel een blocknote naast zijn bed. Zo'n blocknote waar je je nachtelijke ingevingen aan toevertrouwt die bij het onchtendgloren volkomen belachelijk blijken. Hier wat voorbeelden.
virtueel servicepunt
Ik zie 'm toch echt! Dit bord is overigens ondertussen écht virtueel geworden, ze hebben 'm na een paar dagen weer weggehaald.
ja, eindelijk!
Ik weet dat 'aanrijden' brabants is voor wegrijden. Maar IEMAND moet dit toch gezien hebben, bij het neerzetten bijvoorbeeld?
prima
Het onderste is hilarisch, maar het gaat mij hier om het bovenste bord. Chauffeurs van overhangende bomen? En waarom moeten plots 'chauffeurs' opletten, en niet gewoon iedereen?
urgent
Iets minder permanent van aard, maar toch… Toevoegingen van deze verzameling graag in de comments :-)

reacties op 'borden voor koppen'

Suzanne weerHaha, dit is echt top.. ik heb het 'taxi's aanrijden bord (bij de Rai?)' erg vaak gezien. Niet veel later had ik een vriendin uit Den Bosch aan de telefoon die zei 'Ik ben net aangereden'.
Ik, als nuchtere WestFries schrok mij dood en heb daarna de ontdekking van de betekenis van het Brabantse aanrijden gedaan.. fijn dat ik niet de enige ben ;) Groetjes!
25-05-2009
IrisWat fantastisch zeg. Vooral die uitstekende makelaar deed me in lachen uitbarsten.26-06-2009