meer ‘alles’
3 x advertentie
21-02-07   door Ruben   0 reacties   stuur door
MIcompany zoekt nieuwe werknemers. De vacaturevijver waaruit ze vissen is dunbevolkt. Voornamelijk net- of bijna afgestudeerde econometristen voldoen goed aan de eisen, maar juist zij krijgen aan alle kanten banen aangeboden, en dan is MI (marketing intelligence) een relatief onbekend terrein, en MIcompany een relatief onbekend bedrijf.

Lion en ik bedachten een manier om een advertentie op 3 manieren te laten werken.

Op de advertentie zie je een jongen achter een beeldscherm in de MIcompany-vormgeving voor een schoolbord. Hij bedenkt zich vragen, die te maken hebben met zijn toekomst. Het zijn de 10 meest belangrijke vragen voor net afgestudeerde professionals. Het verwijst naar een website, waar de vragen beantwoord worden in de context van MIcompany. De advertenties staan in econometristen-verenigingsblaadjes.


fotografie i.s.m. Arie de Leeuw. (klik voor groter)

Nu hebben we niet zomaar iemand genomen als model. De persoon op de foto is lid van de desbetreffende vereniging! De fotoshoot vond plaats bij MIcompany in Amsterdam. Op deze manier hebben we een potentieel kandidaat fysiek kennis laten maken met MIcompany, hebben we herkenbaarheid gecreëerd bij zijn medestudenten en meest geloofwaardige model voor zowel de advertentie als de website. Drie vliegen in 1 klap dus.

Zie bijhorende websites op:
http://www.micompany.nl/vesting/
en
http://www.micompany.nl/econometrischdispuut/
waarvan buroRuSt de flash maakte, en Occhio de back-end.

reacties op '3 x advertentie'

Er zijn nog geen reacties geplaatst.